GO digital + Filbehandler

Alt du trenger og vite om hvordan det etableres en integrasjon mellom GO digital og filbehandleren.

GO digital kan integreres med en helt ny og frittstående filbehandler med mulighet for å lage mapper og laste opp filer. Dette gir GO digital og prosjektmodulen en kraftfull utvidelse.

Kom i gang

Steg 1

1. Gå til innstillinger i GO digital og kategorien integrasjoner.
  2. I seksjon FILBEHANDLER, trykk på linken Gå til Filbehandler.
  3. Angi der din e-postadresse og lag et passord for å opprette din konto.
  4. Angi på siste steg navnet på din virksomhet og trykk Finish Up.

Steg 2

Når disse alle punktene i Steg 1 er utført må det etableres en integrasjon mellom GO digital og Filbehandleren. Les denne artikkelen.

Steg 3

Når API er aktivert i filbehandleren må API nøkler angis i GO digital for å autentisere og aktivere integrasjonen.

Når integrasjon er aktivert opprettes det automatisk en mappe med navnet Prosjekter i filbehandleren. Det er her alle prosjekter i GO digital vil få sin egen mappe hvor innhold synkroniseres og gjøres tilgjengelig.

Hvordan kobles prosjekt i GO digital mot mapper i Filbehandleren?

Når integrasjon mellom GO digital og Filbehandler er etablert kan et hvilket som helst prosjekt i GO digital få sin egen mappe i Filbehandleren.

Opprette mappe i Filbehandleren

1. Gå til et hvilken som helst prosjekt i GO digital.
  2. I venstre sidemeny under Dokumenter/bilder/video er det en link som kan klikkes på - Opprett prosjektmappe.
  3. Når link klikkes på åpnes det en bekreftelse hvor man må trykke OK for at mappen skal bli opprettet.

Når mappen er opprettet kan man klikke på linken igjen og man blir videresendt til filbehandleren og inn i prosjektets mappe. Her kan man nå laste opp filer, lage mapper og på GO digital APP`en blir et nytt valg synlig "Prosjektfiler" og her kan det også lastes opp filer og lages mapper samt brukerne kan se filer som allerede eksisterer.

Se egen video for hvordan du kommer i gang.