Godkjenning av HMS-perm

Alt du trengr og vite om godkjennelse av HMS-perm

På prosjektnivå er det mulighet for å lage en HMS-perm som inneholder følgende:

• Risikovurdering
  • Alarmtelefoner
  • Sjekklister
  • Rutiner
  • Kopi av signert HMS egenerklæring
  • Inviter deltakere - disse vil motta erklæring som må godkjennes

NB. Deltakere får først tilgang til prosjekt og prosjektets funksjoner ved og lese å bekrefte erklæringen som ligger under "meldinger" på mobilens forside. Varsel om at en erklæring venter godkjenning sendes på epost og sms til den ansatte.

Når den ansatte åpner app vil et varsel vises at noe nytt ligger i "meldinger", og hvis man åpner denne vil invitasjon og erklæring som krever godkjenning ligge øverst. Les igjennom innholdet og trykk på knappen nederst i skjema for å godkjenne samt akseptere for å få tilgang til prosjektet.

Når erklæring er bekreftet vil prosjektleder på prosjektet se en oversikt over alle som har blitt invitert og hvem som har akseptert. Les med om HMS-perm for web her!