Hvordan signere tilbud

Her forklarer vi nærmere hvordan et tilbud signeres steg for steg.

Når du mottar et tilbud fra oss som dere ønsker og akseptere må tilbudet signeres. Vi benytter elektronisk signering for at prosessen skal være enklere.

For å begynne prosessen gjør som følger:

• Åpne tilbudet ved å trykke på lenken i eposten
  • Trykk på SIGNER - er synlig øverst og nederst i tilbud
    click-sign-on-quote
  • I dialog boksen trykk på VERIFISER
  • En epost blir så sent til din inboks. ÅPne din epost klient og finn verifikasjons eposten og trykk på knappen "Verifiser din identitet og signer tilbud".
    verify-and-sign-quote
  • I dialog boksen du nå blir sent til trykk på SIGN QUOTE
  • I bunn av tilbud trykk så på CLICK TO SIGN feltet og legg inn din signatur.
    sign-quote-with-hello-sign
  • Klikk så CONTIUNE øverst i høyre hjørne
  • Se igjennom betingelser og trykk I AGREE.
  • Trykk lukk og evt last ned tilbud.