Kjøreseddel

Alt du trenger og vite om kjøreseddel

Ved bruk av tunge kjøretøy og behov for registrering av eksemepl massetransport er kjøreseddel funksjonen i Goliath perfekt.

Legg inn kjøretøy med relevant informasjon, type tjenester m.m. i innstillinger.

Sjåfør kan registrere kjøringer og legge til detaljer som følgende:

• Kunde
  • Prosjekt
  • Type kjøretøy
  • Sjåfør
  • Bruk av tilhenger
  • Kjøretid fra og til
  • Pause
  • Tipp og bomavgift
  • Tjenester med adresse fra og til samt kommentar
  • Kommentar til selve seddelen

Når en kjøreseddel er ferdig utfylt kan seddel signeres digital av både sjåfør og kunde for å sikre dokumentert grunnlag. Seddelens innhold kan i etterkant benyttes for å lage fakturagrunnlag i web versjonen av Goliath.