Last opp filer

Alt du trenger og vite om hvordan filer kan lastes opp.

Laste opp filer er en hovedfunksjon, og en fil lastes opp i det området som er aktivt. Eksempel, en mappe lokasjon.

Filer kan lastes opp ved å trykke på sky med pil symbolet og deretter velge filer lokalt på din datamaskin, eller man kan markere de filer man ønsker og laste opp og slippe dem i filbehandleren takket være vår drag & drop funksjon.

Det er også mulig og dra filer direkte fra enhver e-post klient som Outlook, Gmail osv.